Novosti

Arhiva vesti

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije učestvovali su u obeležavanju „Dana Ministarstva unutrašnjih poslova“, koji je održan u Nišu, u nedelju 04. juna.

Detaljnije...

Спасиоци Горске службе спасавања Србије учествовали су у обележавању „Дана Министарства унутрашњих послова Србије“, који је одржан у Нишу, у недељу 04. јуна.

Detaljnije...

Tokom vikenda od 12. do 14. maja u Vinkovcima spasioci Gorske službe spasavanja Srbije su zajedno sa spasiocima Hrvatske gorske službe spasavanja učestvovali u 9. po redu radionici EU CIPRAS projekta, pod nazivom “Upravljanje pretragama i korišćenje GIS platforme”.

Detaljnije...

Највећа Хард Ендуро трка у нашој земљи, “Xross Challenge”, одржана је у периоду од 26. до 28. маја на Тари.

Detaljnije...

Najveća Hard Enduro trka u našoj zemlji, “Xross Challenge”, održana je u periodu od 26. do 28. maja na Tari.

Detaljnije...

U subotu 21. maja u organizaciji planinarskog društva „Ljuba Nešić“ iz Zaječara, održana je regionalna planinarska akcija na Staroj planini. Cilj akcije je bio uspon na vrh Vetren 703 mnv. Kao i po običaju spasioci GSS-a su obezbeđivali učesnike akcije. 

Detaljnije...

Prošlog vikenda 14.maja. u organizaciji PD Gvozdac, pod pokroviteljstvom Planinarskog saveza Srbije, na Stolovima je održana republička planinarska akcija koju je Gorska služba spasavanja Srbije obezbeđivala sa 8 spasilaca. 

Detaljnije...

Povodom završetka zimske sezone, sinoć je u bioskopskoj sali Doma Omladine u Begradu održano veče sa prijateljima i premijera filma "Ski Kros 2017". 

Detaljnije...
Održano poslednje vežbalište ovogodišnjeg osnovnog kursa Gorske službe spasavanja Srbije. U periodu od 11. do 14. novembra, na Kopaoniku, nova generacija budućih spasioca je prolazila kroz obuku evakuacije ljudi sa žičara na skijalištima.
Detaljnije...

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije su 25. aprila bili ponosni učesnici u vežbi povodom 5 godina rada Rusko-srpskog humanitarnog centra.

Detaljnije...
Strana 1 od 70 > >>