Novosti

Arhiva vesti

Tokom vikenda spasioci Gorske službe spasavanja su imali intervenciju spašavanja povređene učesnice planinarske ture na vrh Midžor na Staroj Planini.

Detaljnije...

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije izveli su u Sokobanji u subotu, 04. marta, pokaznu vežbu spasavanja u urbanim uslovima. Vežba je organizovana kao prateća manifestacija redovne skupštine Planinarskog saveza Srbije.

Detaljnije...

Спасиоци Горске службе спасавања Србије извели су у Сокобањи у суботу, 04. марта, показну вежбу спасавања у урбаним условима. Вежба је организована као пратећа манифестација редовне скупштине Планинарског савеза Србије.

Detaljnije...

Републичка планинарска акција „Зимски успон на Трем“ одржана је у суботу, 25. фебруара, по 21. пут на Сувој планини уз учешће великог броја планинара о чијој безбедности су бринули припадници ГСС Србије.

Detaljnije...

Republička planinarska akcija „Zimski uspon na Trem“ održana je u subotu, 25. februara, po 21. put na Suvoj planini uz učešće velikog broja planinara o čijoj bezbednosti su brinuli pripadnici GSS Srbije.

Detaljnije...

U subotu, 25. februara, na Kopaoniku, je održana tradicionalna noćna trka spasilaca Gorske službe spasavanja (GSS) Srbije "GSS SKI KROS". Kao i svake godine, trka je održana na noćnoj stazi "Malo jezero", sa početkom u 17:00 sati.

Detaljnije...
Tradicionalni seminar Gorske službe spasavanja Srbije posvećen spasavanju u zimskim uslovima održan je i ove godine na Staroj planini u periodu od 14. do 19. februara. Glavna tema seminara bilo je spasavanje iz snežnih lavina.
Detaljnije...

Prošlog vikenda od 3. do 5. februara je na Sljemenu iznad Zagreba, u saradnji sa Hrvatskom gorskom službom spasavanja održana 7. radionica u okviru CIPRAS projekta. Tema radionice je bila "Pretrage i spasavanje u zimskim uslovima".

 

Detaljnije...
Spasioci Gorske službe spasavanja koji su započeli specijalističku obuku za spasavanje u speleološkim objektima imali su drugo po redu vežbalište koje se održalo u okolini Valjeva u Dragovom ponoru i Lenčinoj pećini.
Detaljnije...

Успешну сарадњу са планинарском секцијом ОШ "Ратко Вукичевић" из Ниша наставили смо и ове недеље.

Detaljnije...
Strana 1 od 69 > >>